SAMARA & THE SOULMATES

SAMARA & THE SOULMATES ( Jazz ) DK

Line up: Vocal/Comp.: Samara Bahrami, Piano: Patricio Moya, Saxophone: Bjarne

Slipsager, Upright Bass: Anders Ammitzbøll, Drums Ulrik Bisgaard

samara

www.facebook.com/samandthesoulmates

Singer/songwriter Samara Bahrami står i spidsen for en musikalsk oplevelse af en ganske særlig klasse. Egne kompositioner såvel som smukke bossaer og sjælfuld jazz emmer af kærlighed til musikken.

Forførende elegant og stilfuldt sensuelt er nogle ord, der kan bruges til at beskrive musikken og stilen i Sam and The Soulmates. Gruppen er baseret i smilets by, Aarhus, og består af meget dygtige og erfarne jazzmusikere med mange års koncerter på bagen. Sammen med sangerinde og sangskriver, Samara, har Sam and The Soulmates kreeret deres helt egen lyd, hvor originale soul- og bluesnumre bliver blandet med udvalgte jazzstandarder, portugisiske bossa novas, fransk sigøjner-jazz og moderne soul. Det hele går op i en højere enhed, når musikken starter og den særlige vibe, som er gruppens helt egen, forener genrer, sprog og stile på en ny måde.

Lyden er til tider engleblid og romantisk, andre gange kraftfuld og insisterende, men altid stilig og med hjertet det rette sted. Koncerterne emmer af kærlighed og det kan mærkes ude blandt publikum: Kærlighed til musikken, kærligheden mellem mand og kvinde, kærlighed til livet og de smukke ting i det. Gruppen består af en kerne af fem medlemmer på hhv. sang, klaver, saxofon, kontrabas og trommer, men fra tid til anden bydes andre kunstnere ind til at gæste koncerterne.

Entrance: 80kr

Students: 50Kr (ID CARD REQUIRED)